Kaikissa valmistamissamme uuneissa on vähintään vuoden takuu alkaen laitteen toimituksesta.

Perusmalleissamme sekä automatiikassa (Stafford tai Bentrup) on kahden vuoden takuu.

uunin_huolto_200

KERAKO keramiikkauunin huolto on vahingon sattuessa nopeaa. Koska Keracomp Oy on kotimainen yritys ja varaosia on saatavilla tehtaaltamme, säästyt turhalta odottelulta.

Voit lähettää laitteen tehtaallemme Porvooseen, tilata huollon paikan päälle tai joissain tapauksissa jopa tilata osat ja suorittaa itse vaihdon ohjeidemme mukaisesti. Mikäli pohdit vaihtoehtoja, voit myös ottaa yhteyttä yritykseemme ja kysyä ehdotusta.

Keracomp Oy:stä voit myös tilata huollon, jolloin asentajamme tulee paikalle tarpeelliset osat mukanaan ja laittaa uunin kuntoon. Saat samalla paikan päällä vinkit uunin ylläpitoon. Usein on kuitenkin asiakkaalle halvempaa lähettää uuni tehtaallemme. Näin vältyt maksamasta huoltomiehen matka-ajasta ja saat uunisi takaisin käyttöominaisuuksiltaan uuden veroisena!

Nerokkaan rakenteen johdosta esim. tiilten tai vastusten vaihto KERAKO-uuniin on nopeaa ja helppoa. Vaurioituneet vastukset pystyt joissain tapauksissa vaihtamaan itsekin.

KERAKO-vastukset meiltä kappaleittain tai sarjoina, liittimineen. Hinnat vastuksissa alk. 21€/kpl (alv 0%). Valmistamme tilauksesta vastuksia myös joihinkin muiden valmistajien malleihin.

Hyvä huolenpito ja säännöllinen huolto tekevät KERAKO-uunistasi entistä pitkäikäisemmän!